Забравена парола Регистрация Бележник




Важно! Тази обява е изтекла.

Полиетиленов резервоар за вода 10000 л

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Състояние:
Вид:

Резервоар за съхранение на вода, хранителни продукти, напитки (алкохолни и безалкохолни), химически вещества и др. Предназначен за надземен монтаж.

•  Обем: 10 000 л
•  Тип: вертикален
•  Размери: ширина 235 см / височина 257 см
•  Дебелина: 8-10 мм
•  Гаранция: 2 години
•  Доставка в цялата страна

При нас ще намерите квадратни, хоризонтални, вертикални резеровари от 100 л до 25 000 л подходящи за съхранение на питейна или санитарна вода, продукти на хранително-вкусовата промишленост - вино, мляко, алкохолни и безалкохолни напитки и др.

Резервоарите са произведени от ПЪРВИЧЕН ПОЛИЕТИЛЕН, който отговаря на всички изисквания на Европейския съюз за опаковки, предназначени за директен контакт с продукти на хранително-вкусовата промишленост. Това ни позволява да Ви предложим резервоари за съхранение на питейна или санитарна вода, както и други хранителни продукти.

Дебелината на пластмасовите резервоари е технологично съобразена, за да са издръжливи на външни въздействия и атмосферни влияния.Резервоарите не се деформират и не се износват с течение на времето.

Предлаганите от нас резервоари са многофункционални. Те позволяват при необходимост клиента да прави нови отвори без особена трудност и без това да наранява цялостта на материала от който са изработени.


Други обяви от Мега Метал 1
Полиетиленов резер...
Вертикален полиетиленов резерв...
7 300 лв.
Полиетиленов резер...
Резервоар за съхранение на вод...
6 300 лв.
Резервоар специале...
Специален полиетиленов резерво...
3 200 лв.